A Bea Life&Fitness Élet Érzésről

Bea Life&Fitness

Kedves olvasók! :)

Drága Ágival a jövőben sok fantasztikus programmal érkezünk gyermekeknek! :)
A Srácneveldében igyekszem olyan gondolatokkal jelentkezni, melyek a fiúkkal kapcsolatosak, de igazándiból lányokhoz, különböző korosztályhoz is fognak szólni és természetesen a szülőkhöz! :)

Szeretnék pár szót írni nektek a munkásságomról, a Bea Life&Fitness Élet Érzésről! :)

Gyermekkorom óta életem része a mozgás. :) 6 éve kezdtem munkásságomat, először személyi edzőként felnőtteknek, aztán ahogy egyre több vendégem lett, kis csoportos órákat tartottam. Sokszor érkezett az anyukával a gyermeke, ilyenkor mindig éreztem, szeretnék velük is foglalkozni. :)

Egyre mélyebben el kezdtem foglalkozni a sporttal, a táplálkozással és a lélekkel.

Azt vettem észre, hogy az anyukák az edzéseken nem szeretnek tükörbe nézni, elégedetlenek, önbizalomhiányuk van, nincs idejük magukra. Ekkor ébredtem rá, hogy milyen fontos az önismeret, a motiváció. Éreztem, szeretnék foglalkozni a mozgáson keresztül a lelkükkel, személyiségükkel is. Közben tanulmányaimat folytattam nappali és online tanfolyamokon is. :)

Így kezdődött el a Bea Life&Fitness Élet Érzés, örömből való mozgás+önismeret+motiváció, aztán ahogy telt az idő a tudatos táplálkozás iránt is el kezdtem érdeklődni! :) Így ezen a téren is fejlesztettem magam, nagyon sokat olvastam, kutakodtam és tanfolyamot végeztem….. :)
Boldogságomra egyre több vendégem lett! :)

Egyszer csak egy régi vendégem kérdezte, hogy miért nem foglalkozom gyerekekkel is? Ő nagyon szívesen hozná hozzám kamasz fiát. :)
Ennek körülbelül 4 éve már! :) Azóta tartok külön tiniknek edzéseket, életmódváltó diétákat írok, motivációs tréningeket táboroknak és osztályoknak is! :) Érkezett hozzám egyszer egy olyan osztály ahol 11 kamasz fiú volt és csak két lány. Imádtam minden pillanatát! :)

Azt gondolom nemcsak a felnőtteknek van szükségük az örömből való mozgásra, a fejlődésre, a tudatos táplálkozásra, hanem a gyermekeknek, tiniknek is!
Rohanós világot élünk, ahol a felnőttek és gyerekek is mindenhol elvárásokba ütköznek. A Bea Life&Fitness Élet Érzés az örömről, a fejlődésről, az önmegvalósításról szól! :)
Hálás vagyok és köszönöm szépen Áginak, hogy itt lehetek köztetek! :)

„Higgy Magadban és az Élet is Hinni fog Benned! Az Élet egy Ajándék!”

Bea Life&Fitness Élet Érzés

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.