6 fiút szült a kislány előtt

kis hercegnő

Az anyuka eldöntötte, hogy addig nem áll meg, míg nem születik egy lánya is. Hetedikre sikerült! 6 kisfiú után végre van egy kis hercegnője is.
(A kép illusztráció)

A 36 éves Kelly 6 fiú után hinni sem merte, hogy egyszer valóra válik az álma, és végre lesz egy lánya is. Mindenféle babonákat is bevetettek, minden praktikát kipróbáltak férjével, míg végül a hetedik terhesség során egy vizsgálatnál meghallhatta a jó hírt: szíve vágya beteljesül.

Az örömhír hallatán az anyuka pillanatok alatt elköltött több mint 6000 £-ot az ő kis hercegnőjére. Rózsaszín ruhácskákat, hercegnős ágyat, babákat, fésűket vásárolt. Mindent, amit a fiainak nem vett.

Az anyuka még nagyon fiatal volt, amikor az első fia született, akit pár évvel később követett a második fiú, majd sorban a többi. Kelly minden szülés után azon szomorkodott, hogy még mindig nincsen lánya, eldöntötte, hogy addig meg nem áll, míg lányt nem szül. Ma már boldog, hisz az álma valóra vált! Semmit nem változtatna a családján Kelly! Imádja a fiait, örül, hogy ilyen nagy családja van és végre van egy lánya is!

Forrás: The Sun
Kép: Freedigitalphotos.net

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.