Bea Life&Fitness Életérzés a Srácneveldén

Bea Life&Fitness

Újdonság a Srácneveldén

Mostantól Pekár Beatrix is segíti tanácsaival a fiús szülőket (és a gyerekeket). Cikkeivel hamarosan találkozhattok az oldalon, ahol a kérdéseitekre is szívesen válaszol. Ki is az a Pekár Beatrix? Mindjárt kiderül!

Bea Life&Fitness

A sport iránti szeretetem már gyermekkoromban kialakult: kézilabdáztam, atletizáltam, futottam. Néhány évvel ezelőtt egy konditeremben dolgoztam, ahol még jobban megerősödött bennem az érzés, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, mozgással kapcsolatos dolgokkal.

Éreztem, hogy valami nagy dolog fog történni velem és mindig mertem nagyot álmodni! Ezt az álmot azóta megvalósítottam, 6 éve edzőként, táplálkozási tanácsadóként és motivációs trénerként dolgozom. Ezt egyébként nem is nevezném munkának, mert imádom és egyben a hobbim is.

Az Esztergomban működő, folyamatosan bővülő centrumomban sokféle órát tartok. Nagyon fontos, hogy a felnőttek, gyerekek élvezetből mozogjanak, szeressék és közben megismerjék önmagukat. Ráébredjenek, milyen csodálatos az Élet! 😊

A mozgás- és motivációs tréningek mellett életmódváltó diétákkal segítem kedves vendégeimet! Megtanítom őket a tudatos táplálkozásra, hiszen a mai világban számtalan diéta, fogyókúra közül lehet válogatni és néha elveszni… Abban szeretnék segíteni, hogy egy kicsit jobban odafigyeljünk a szervezetünkre, mert akkor könnyedén megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb ételeket.

A Bea Life&Fitness Életérzéssel örömömre sok emberhez eljutottunk már,nemcsak Magyarországon, hanem külföldön élőkhöz is!

Hálás vagyok Életem minden egyes pillanatért!

Mottóm:
„Higgy Magadban és az Élet is Hinni fog Benned! Az Élet egy Ajándék!”

 

BeaLife&Fitness

 

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.