Elindultak a családbarát szálláshelyeket tesztelő blogger családok

másodállás

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS

Nagyon  sok  szálláshely  állítja  magáról,  hogy  családbarát.  A  KidsOasis  védjegyrendszere szigorú szempontrendszer alapján azonban minősíti is a szálláshelyeket. De leghitelesebben mégis a családok tudják elmondani, hogy a szállások tényleg megfelelnek-e a családok elvárásainak.

A  nyár  elején  meghirdetett  Álom-Másodállás  pályázat a  KidsOasis  Kft.  első nagyközönségnek  szóló  felhívása.
„Szerettük  volna,  ha  minél  több  családhoz,  nagycsaládoshoz  jut  el  a  KidsOasis  üzenete, mindezt  kreatív, játékos formában. A KidsOasis célja, hogy a nyertesek és családjaik bevonásával igazán izgalmas tartalommal szolgáljon a belföldi  utazás  szerelmeseinek,  rávilágítva  arra,  hogy  mennyivel  más  olyan  szálláshelyen  pihenni,  ahol a  család minden  tagjára  gondolnak.Családbarát  szolgáltatást legjobban  felmérni,  tesztelni  az  tud,  aki  maga  is érintett benne. Egy családnál, egy többgyermekes szülőnél nincs jobb „felmérő”, hiszen valós igényeket fogalmaznak meg, reális keresletet teremtenek. A több hónapig futó bloggal a KidsOasis közössége, olvasótábora pontos képet kap majd a már minősített szálláshelyek szolgáltatásairól, valamint arról, hogy mennyivel más eltölteni a vakációt egy olyan helyen, ahol a család minden tagjára gondolnak” – mondta a KidsOasis Kft. ügyvezetője, Gyetvainé Zováth Anikó.

Előzmények:
A július 15-i nevezési határidővel meghirdetett KidsOasis Álom-Másodállás játékra 32 pályamunka érkezett be. A jelöltek  videói  mind  nagyon  színvonalas,  kreatív,  sok  beleadott  munkaórát  igénylő  kisfilmek.  A  legtöbb közönségszavazatot kapó 10  szülő  július  24-én,  családjával  együtt  részt vehetett  a  KidsOasis  Álom-Másodállás Meghallgatáson, ahol a KidsOasis zsűrije (Hadas Kriszta szerkesztő-műsorvezetőt, Mártonné Máthé Kinga belföldi igazgató a Magyar Turizmus Zrt-től, Vida Ágnes pszichológus, a Kismamablog.hu elindítója illetve dr. Puczkó László turisztikai szakember, a KidsOasis színeiben választotta ki a KidsOasis Országjáró Bloggerét. A nagy napon játékos családi feladatok, illetve egyéni bemutatkozási lehetőség is volt, mindezt kötetlen, családias környezetben, finom ételek és italok társaságában. A zsűritagok elsősorban azt nézték a jelölteken, hogy mennyire jól kommunikálnak,hogyan  írnak  vagy  nyilatkoznak  egy-egy  szituációban, illetve mennyire együttműködő  a  család.  A  nyertes a KidsOasis Országjáró Bloggereként lehetőséget kap arra, hogy a minősített KidsOasis szálláshelyekre családjával augusztus  és  november  között  ellátogasson,  ott  átélje  az  igazán  családbarát  vendéglátás  élményét,  mindezt ingyen! Természetesen a sok-sok kikapcsolódás mellett kötelezettségei is vannak az „új ideiglenes kollégának”.

Minden utazásáról beszámolót kell írnia a KidsOasis honlapon található blogba, bejegyzés és videó formájában.
A több órás Meghallgatás után a zsűri meghozta a döntését, amit ott a helyszínen nem közölt a versenyzőkkel, azt július 28-án tette közzé. A verseny annyira szorosra sikeredett, hogy a zsűri végül nem tudott választani 2 pályázó között, így megosztott első helyezést hirdettek ki.

A  végeredmény  tehát:
2  jelölt  és  családja,  így  Kovácsné  Gyöngy  Evelyn  (Beep)  és  Szentendre  Judit  (Pécsi kalandorok) lettek a KidsOasis Országjáró Bloggerei és egyben a családbarát szálláshelyek tesztelői!
A Magyar Turizmus Zrt. felajánlásában szakmai különdíjat is átadhattak Kovács-Mihócza Orsolyának (Barangoló család), 3 őszi, teljes ellátású ajándék hétvégi program formájában (természetesen ebben az esetben is blogolnia kell a díjazottnak, videók és fotók készítése mellett). A különdíj szorosan kapcsolódik a Magyar Turizmus Zrt. új, turisztikai „Fenntartó család” elnevezésű kezdeményezéséhez, amelynek középpontjában a környezetvédelem, a „zöld” szállodák-, helyi termelők- és autentikus élmények népszerűsítése áll.

A családokról sok-sok információ található blogunkban, a héten indultak el és hamarosan elérhetők lesznek a szálláshelyekről   szóló   blogbejegyzéseik   is   honlapunkon   itt:
http://kidsoasis.hu/blog/categorie/alom-masodallas/

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

 

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.