Kisvasutas

Kisvasutak Magyarországon

Ha te is fiús anyuka, apuka vagy, akkor te tudod, hogy egy fiú mennyi energiával bír, mennyi mozgásra vágyik állandóan. Pont ezért sokszor nekünk, szülőknek kell törni a fejünket, hogy valamilyen értelmes elfoglaltságot ajánljunk fiaink figyelmébe, természetesen olyat, ami nekik is kedvükre való és nekünk sincs ellenünkre.

Vajon született már olyan legény, akinek nem keltette volna fel az érdeklődését egy autó, egy busz, egy teherautó, pláne egy VONAT? A játékai között is biztosan található egy-két darab!

kisvasutak

Tudod, micsoda élmény, amikor nem csak nézegeti, tologatja a kisvonatot, hanem ki is próbálhatja? Felülhet rá, csodálhatja, hallgathatja, ahogy zakatolnak a kerekek! Számolgathatja, hány vagonból áll. Kérdezhet valamit a kalauztól, vasutasoktól! Élvezd te is, hogy így lelkesedik valamiért a fiad, keress a közelben kisvasutat és kiránduljatok egyet a hétvégén!
Egy fiúnak mindig kell a nagy tér, a sok mozgás. Jó időben (na, meg néha rossz időben is) menni, menni, menni kell, vagy legalábbis jó kimozdulni velük a négy fal közül!

Ebből az irományból megtudhatod, hogy van-e a közeletekben, elérhető távolságban olyan kisvasút, amit még nem ismersz; de ha nyaralni indulsz családoddal az ország másik végébe, akkor is nézd végig a listát, melyik kisvonatot lenne jó beiktatni a programok közé!
A készülődés, várakozás idejére is találsz néhány játékot, kézműves ötletet!

Akarod ezt az összeállítást? Csak itt – ebben a lenti boxban – kell kitölteni a megfelelő mezőket és már meg is kaphatod!

Ha szeretnéd megkapni azokat a tippeket, amiket kirándulásokhoz gyűjtöttem össze, kérlek töltsd ki az alábbi mezőket, kattints a gombra és már küldöm is a tudnivalókat!Figyelj! Ha véletlenül hibás email címet adsz meg, nem tudom elküldeni a letöltéshez szükséges információkat sem!
Adataidat bizalmasan kezelem, nem adom tovább senkinek. Spamet nem küldök!