Könyvek fiús szülőknek 1. – Hogyan neveljük a fiúkat?

Hogyan neveljük a fiúkat?

Ha nagyon elkeserít egy helyzet, ha nagyon elfáradsz, ha nagyon tanácstalan vagy, gyorsan keresel választ a kérdésedre. Van, aki az interneten keresi a megoldást, van, akinek még mindig jobban esik fellapozni egy könyvet. Az utóbbiak közé tartozol? Éppen a fiaddal kapcsolatos kérdésekre nem találsz megoldást? Akkor az alábbi könyvet érdemes beszerezned, hogy tudd, hogyan neveljük a fiúkat.

Hogyan neveljük a fiúkat?

Steve Biddulph
A nemzetközi bestseller új, magyar kiadása. Steve Biddulph könyvében a nevelés szempontjából vizsgálja a nemek közti különbségeket. Kimondja: a fiúk igenis mások. Fontos, hogy a szülők, pedagógusok, edzők és mindazok, akik gyerekekkel foglalkoznak, pontosan tisztában Hogyan neveljük a fiúkat?legyenek ezekkel a különbségekkel. Nem előítéleteket akar kialakítani: megismertet a női és férfiagy működésének különbségeivel, a hormonok olykor szélsőséges hatásaival, illetve mindazokkal a szükségletekkel, melyek kielégítése elengedhetetlen ahhoz, hogy egészséges lelkű, jóravaló férfiakkal legyen tele a társadalom. A szerző tanácsait követve bárki sikert érhet el a nevelésben, ha valóban megfontolja mindazt, ami a különbségekből adódóan feltétlenül figyelemre és kezelésre szorul. – Steve Biddulph nemzetközileg elismert szaktekintély, gyerekpszichológus és családterapeuta, akinek első sikeres könyvét, a kezünkben tartottat, azóta több nevelésről és szülői feladatokról szóló kötet is követte. A Hogyan neveljük a fiúkat? először 1998-ban jelent meg, azóta sok kiadást megért, töretlen siker mindenhol a világon.

Hol lehet beszerezni a könyvet?
A nagyobb könyves boltokban, vagy akár itt is megveheted!

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.