Könyvek fiús szülőknek 3. – Miért mások a fiúk?

Miért mások a fiúk?

Anyaként, nőként néha nehéz megérteni a fiadat, ugye? Előfordul, hogy sorozatban olyan dolgokat produkál, amitől te, mint nő, mint anya már “falnak mész” és nem érted, miért csinálja a fiad, amit csinál. (Ő meg azt nem érti, hogy neked mi bajod van az ő elképzeléseivel, de ez most mellékes.) Szóval egy-egy rosszabb napodon előfordul, hogy elkeseredetten kiáltasz fel: miért mások a fiúk?

Ugyanezt a kérdést már sokan feltették maguknak, nemcsak nők, nemcsak anyukák! Tudósok is vizsgálták a nemek közötti különbségek okát, magyarázatát. Vannak, akik a társadalmi szerepek felől közelítenek, és vannak, akik a biológiai különbségeket keresik. Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy miért mások a fiúk, milyen biológiai eltérések vezetnek az eltérő viselkedéshez, akkor nézd meg az alábbi könyvet!

Miért mások a fiúk? – S hogyan hozhatjuk ki belőlük a legjobbat?

Dr. Bonnie Macmillan
Miért mások a fiúk?A nemek közötti különbség témáját ellentmondások övezik. A hagyományos vita mindig arról szól, melyik nem az okosabb, s melyik a gyengébb. Az agytevékenység korszerű vizsgálatára támaszkodva könyvünk biológiai tényekkel egybevetve vizsgálja a nemek közötti különbségeket. Kijelenthetjük, hogy egyik nem sem jobb a másiknál. Egyszerűen csak más. Bár a fiúk inkább hasonlítanak a lányokra, mint különböznek tőlük, ezek a különbségek teszik őket különlegessé. Könyvünk abban segít önöknek, hogy a nevelés során, ezeket a különbségeket felhasználva, fiúgyermekük leghasznosabb oldalát erősítsék.

Szeretnéd te is beszerezni ezt a könyvet?
Itt megveheted! >>

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.