Mesehősök ünnepelnek Avalóniában

tél

Idén is lenyűgöző Mikulás műsorral várja vendégeit az Avalon Park!

Ünnepvárás

Közeledik sokak kedvenc időszaka, és karácsonyi díszbe öltözik a legtöbb város. Lassan előkerülnek a piros mikuláscsizmák, a színes égők és karácsonyi dal szól mindenhonnan. A tavalyi, rendkívül sikeres rendezvény után az Avalon Park idén is varázslatos programmal várja az ünnepekre készülőket.

Az év utolsó hónapját szinte kivétel nélkül minden gyerek epekedve várja – és nem csak a közelgő téliszünet miatt. Előbb a Mikulás érkezik meg csilingelő szánján minden házhoz, hogy a fényes cipellőkbe finom csemegét rejtsen, majd december 24-én megkezdődik a karácsonyi készülődés és az izgalommal teli várakozás; vajon mi lesz a karácsonyfa alatt?

Advent Avalóniában

Az Avalon Park idén sem marad ki az ünnepi forgatagból – december 1-jén megnyílnak Avalónia kapui, ahol a tavalyi mesehősök mellett idén népszerű filmhősök kalauzolják el a kicsiket és a nagyokat egy varázslatos világba! December 1. és december 9. között, ahogyan tavaly is, a program már a park bejáratánál megkezdődik, ahonnan egy 20 perces interaktív játék kíséretében juthatnak el a látogatók a meseelőadás helyszínére. Természetesen a Mikulással való találkozás ebben az évben sem maradhat el, így a program élményén túl közös fotókkal és finomságokat rejtő ajándékokkal térhetnek haza a vendégek.

Itt a Mikulás!

Mesejáték az Avalon Parkban

Az idei előadás a szeretetről és az összetartásról szól majd. A látogatók a „Dér Jankó és Grincs kalandjai a Mikulással” című, 40 perces mesejátékot nézhetik meg az Avalon Park konferenciatermében hétköznaponként 15:00, 17:00 és 19:00 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án pedig 10-18 óráig 2 óránként veszi kezdetét a Mikulás show. A műsoron való részvételhez előzetes jegyvásárlás szükséges, valamint a mesejáték előadásra helyfoglalás is kötelező, melyet a www.igazimikulas.hu honlapon tehetnek meg az érdeklődők.

Csöppenjenek bele Avalónia varázslatos mesevilágába és gazdagodjon az egész család egy feledhetetlen élménnyel az ország egyik legizgalmasabb Mikulás programján!
Bővebb információért és a foglaláshoz látogassanak el a www.avalonpark.hu/mikulas-foglalas weboldalra, vagy hívják a 06-20/213-15-31-es telefonszámot!

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.