Pénzajándékok

pénzdobozka

Nagyobb srácokat, fiatal férfiakat kellene köszöntened, de nem tudod, minek örülnek igazán? Vagy tudod minek örülnek, de azt nem tudod megvenni nekik? Mivel érdemes megajándékozni a fiatalokat?
Ha van konkrét elképzelés, minden igényt pontosan egyeztettél az ünnepelttel, akkor számodra már nem jelenthet gondot az ajándék beszerzése. Ha nem fér bele a keretbe, akkor érdemes összefogni a rokonoknak, barátoknak, és közösen beszerezni a meglepetést. Ha erre sincs mód, vagy kifejezetten az a kérés, akkor jöhet a pénz, mint ajándék.

A pénzt is lehet különlegesen csomagolni, nem csak a jól bevált boríték lehet az egyetlen megoldás. Nézz körül a neten, engedd szabadon a fantáziádat, légy kreatív! A hajtogatás nem árt a pénznek, de a ragasztással már vigyázni kell, ezt vedd figyelembe, mielőtt alkotnál!

Íme néhány – borítéktól eltérő – csomagolás!

Ha szeret rajzolni a megajándékozott, akkor kaphat egy csomag zsírkrétát. A krétákat egyesével tekerd bele a megfelelő címletekbe, és hívd fel az ünnepelt figyelmét, hogy feltétlenül ellenőrizze le, jó minőségű krétát választottál-e számára, fogja-e tudni használni. Így biztosan észreveszi, hogy nem csak kréta rejtőzik a dobozban.

pénzajándékDíszdobozba helyezett tekercseket is készíthetsz a pénzből. Minden egyes bankót feltekerve, masnival átkötve, elegáns ajándék lesz.

pénz-csomagEgy apró tok is lehet szép csomagolás. Szín, forma, masni – ugye, hogy feldobja?

pénztartópénztartó

Játékos “varázsdoboz” is könnyen megoldható. A blue-tech ragasztó nem árt a pénznek, ennél az ötletnél alkalmazni kell. Az első bankót tapaszd be a doboz aljába. A következő bankót, ragaszd hozzá az előzőhöz (és így tovább, amíg tart a pénz), az utolsó címletet pedig a doboz tetejéhez rögzítsd belülről. Harmonika-szerűen hajtogasd bele a dobozkába a pénzt. Amikor a megajándékozott leveszi a fedelét, a tetejével együtt kiemelkedik a sok-sok pénz is.

pénzdobozka

Ha van egy különleges ötleted a pénz átadására, mutasd meg nekünk!

Képeslapok pénzzel >>
Pénzajándékok >>

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

 

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.