Programok fiúknak: Medveotthon

medveotthon

A veresegyházi Medveotthon minden bizonnyal elnyeri a kisebb-nagyobb fiúk tetszését: sok-sok macit láthatnak és etethetnek, van nagy tér, lehet szaladgálni, még akár kiabálni is, lehet vonatozni, játszani.Szerintem nincs olyan gyerek, aki ne próbálkozna szívesen a medve-etetéssel! Hatalmas fakanalak várják a látogatókat – mindjárt a Medveotthon bejáratának a közelében -, amiről a medvék szorgalmasan nyalogatják a mézet. Vihetsz otthonról is “harapnivalót” a maciknak, de ha elfeledkeznél erről a fontos dologról, akkor sem kell kétségbe esni, a helyszínen is vásárolható méz (valószínűleg jobban jársz anyagilag, ha otthonról hozod a nyalánkságot).

        medveotthon  medveotthon

A maciknak jó tágas terük van és ezt szépen körbe is tudod sétálni, vagy akár kis motorokkal, rollerekkel is lehet robogni a kerítés mellett. (Babakocsival is kényelmes a séta!) Kilátó, mászókák is akadnak az út során, igazi paradicsom a kisfiúknak, folyamatosan újabb kihívások várják őket!

        medveotthon  medveotthon
        medveotthon  medveotthon
Ormányos medvékkel, mosómacikkal is találkozhattok, sőt egészen népes farkasfalka is várja a látogatókat. A farkasoknál látványetetést is megnézhettek, ha éppen jókor vagytok a parkban – ez is tetszeni fog a srácoknak!

A fáradt látogatókat még kisvonat is várja, amivel szintén meg lehet tenni egy kört a park területén!
(Az éhes kirándulók pedig az étterembe is betérhetnek!)

Jó szórakozást! Jó kirándulást!

Ha Te is tudsz egy jó programot javasolni a fiúknak, mutasd be nekünk, írj és küldj fotókat az info(kukac)sracnevelde(pont)hu címre!

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

 

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.