Torták fiúknak 4.

torta

Minden évben megünneplitek a kisfiad születésnapját. Minden évben igazi örömöt akarsz szerezni az ünnepeltnek. Minden évben egy finom tortát kap a szülinapos, lehetőleg olyat, ami igazán tetszik is neki.

Van olyan gyermek, aki annyira ragaszkodik egy kedvenchez (legyen az mesefigura, vagy autó, vagy hobbi), hogy annak örül legjobban, ha minden évben erről a kedvencről van megmintázva a torta. Talán azok vannak többen, akik viszont mindig más tortát szeretnének.

Szülinapi torták

Azt tartsd mindig szem előtt, hogy az ünnepelt minek örülne. Milyen íz a kedvence, milyen tortát szeret legjobban, aztán jöhetnek a külsőségek is. Ki-ki tehetsége, szabadideje szerint készül a szülinapra: ki otthon süt, ki szakembertől rendel. Bármelyik verziót választod is, a lényeg, hogy a születésnap egy jól sikerült ünnep legyen!

Biztosan észrevetted már, hogy itt a srácneveldén minden évben újabb tortákkal találkozhatsz. Nézd meg a korábbi ötleket, tanácsokat, tortákat is itt és itt és itt!

Jöjjön a legújabb torta-parádé

1. szülinapos torta

torta

pókemberes torta

torta

lovas torta

torta

torta

gyümölcstorta

torta

Csak állítsd be pontosan a mutatót! :)

torta

torta

Legyen testreszabott a felirat!

Boldog születésnapot!

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.