Ügyeskedő: ajándékba pénzt?

pénzajándék

Sokszor felmerül a kérdés, milyen ajándékkal lepjük a rokon gyerekeket, vagy fiatal felnőtt gyermekeinket. Akiknek már mindenük megvan, apróságokkal már tele a szobájuk, a nagyobb dolgokat pedig úgysem tudjuk kifizetni. Szabad nekik ajándékba pénzt adni?

Olvasd el, mit mond erről a pénzpedagógus, aztán döntsd el, hogy szerinted jó ötlet-e pénzt adni ajándékba!

Ha úgy gondolod, hogy igen, pénzt teszel a fa alá, készíts neki különleges “csomagolást”. Találhatsz a neten olyan oldalakat, ahonnan csak ki kell nyomtatni egy ünnepi borítékot, pillanatok alatt elkészülhetsz vele. Ha azonban ennél személyesebbre szeretnéd szabni az ajándékodat, üljetek le a csemetéiddel, készítsetek közösen “pénzajándékot”, készítsetek egyedi képeslapot.

Papír, dekorgumi, gyöngyök, szalagok, tortapapírok, újságok, színes csomagolók felhasználásával gyönyörű, változatos képek készíthetők!

A pénzt is hajtogathatod különböző formákra, figurákra, komponáld bele a képbe, és csak ideiglenesen rögzítsd, hogy még valóban felhasználható maradjon. Blue-tech, gyurmaragasztó segítségével rögzíteni tudod, majd a megajándékozott gond nélkül le tudja választani a képről a pénzt és valóban el tudja költeni arra, amire ő szeretné.

Nálunk ilyen képek születtek fiúknak szánva:

pénzajándékpénzajándékpénzajándékItt is találsz még egy-két ötletet! Nézz körül!
Természetesen nem csak karácsonyra lehet ilyen képeket készíteni! Születésnapra, névnapra, babalátogatóba, húsvétra – bármikor jól mutat egy ilyen pénzajándék!

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

 

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.