Új mesehős született – Elindult a Gondri-sorozat

Gondri

Megjelent Babucs Éva Mester Kata rajzaival illusztrált mesesorozatának első két kötete, a Gondri gazdát keres és a Gondri gazdára talál.

Gondri, a csillogó, fekete szőrű három hónapos, és nagyon várja a gazdáját, de õt senki nem választja. Ő nem tetszik senkinek, ott marad egyedül, testvérkéit már mind hazavitték, Annyira elkeseredik, hogy bánatában elindul gazdát keresni. A kölyökkutyának útközben számtalan különös kalandban lesz része. Találkozik egy segítőkész versenybiciklivel, a világ legaranyosabbnak mondott cicáival és egy elveszett óriástökkel is. Vándorútja során megment egy csigát a falánk sün karmaiból, összebarátkozik egy hatalmas, vajszívű kutyával, aki megpróbál segíteni neki a gazdakeresésben. Gondri már-már elveszíti minden reményét, hogy sikerrel jár, és szörnyű veszélybe sodródik, ám az út végére minden jóra fordul…

A mese most interaktív hangoskönyv formájában letölthető a BOOKR Kids Applikációban is, mely a szórakozás mellett a gyermekek képességfejlesztésére is lehetőséget ad. A BOOKR Kids forradalmian új, a gyermekek irodalmi nevelését, szórakozását és nyelvtanulását is szolgáló applikációja egy “könyvesboltnyi mesét” kínál, ahol a klasszikus és modern történetek híres mesemondók előadásában kelnek életre, például Básti Juli, Reviczky Gábor vagy Szacsvay László.

GondriA történetek, így hangjátékként is élvezhetőek. A könyvtárát tanárok, irodalmárok és gyermekek segítségével alakították ki, megtalálhatóak benne a legnagyobb közönségkedvencek. Benedek Elek, Gerald Durrel, a Pöttyös Panni és a VUK is megfér egymás mellett a polcokon. Az alapjában magyar nyelvű applikáció nyelvtanulási lehetőséget is kínál. Egyes könyvek angol hanggal és felirattal is elérhetőek, ezzel segítik az olvasót a szavak és kiejtésük hallás utáni elsajátításában. Az applikáció Android tabletre és iPad-re egyaránt ingyenesen letölthető, a teljes katalógus előfizetéses modellben érhető el.

A mesekönyv Ára: 1890 Ft
Korosztály: 4–7

www.geopen.hu

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

 

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.