Vár a LogiKaLand

Logikaland

Nagyban tombol a Vakáció! Gyerekek már alig várták, hogy ne a napi monotónia, irányított tevékenységek legyenek porondon. Hőség, strand, nyaralás..

Remek programok ingyen

Akkor se aggódj, ha nincs pénz nagy családi nyaralásra, vagy drága élményfürdő-belépőre. Nézz körül lakóhelyeden, hátha szerveznek valami nektek tetsző programot. Egy-egy ilyen egynapos, ingyenes, jól megválasztott rendezvény szerintem nagyobb élményt ad a gyereknek, mint egy hétig feküdni a Balaton-parton és nem utolsó sorban tanul a gyerek, úgy, hogy észre sem veszi! 😉

Most megfordul a fejedben: “de hát minden pénzbe kerül”. Tuti lesz hinta, vásárlási lehetőség, és az én fiam földhöz vágja magát és vásárolhatjuk a 125. kisautót. Inkább el sem indulok…

LogiKaLand

Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány

Nálunk működik az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány, amit a kezdetektől varázslat vesz körül. Olyan, mintha Tündér Keresztanyák Társasága lenne. Tele energiával, ötletekkel és a mosoly ott van minden pillanatban! Anyukákból, nagymamákból, pedagógusokból nincs hiány ebben a főként önkéntes csoportban. Elvarázsolják az összes gyereket minden egyes rendezvényükön.

LogiKaLand

LogiKaLand

Most vasárnap, június 30-án “elsőszülött gyermekük”, a LogiKaLand vár az Esztergomi Várban 14-17 óráig. 15 állomásos logikai gondolkodásfejlesztő, matematikai szemléletformáló játékok, izgalmas feladatok 5-12 éves korú gyerekeknek, de mint visszatérő Logikalandos szülő mondom, a felnőtteknek is hatalmas élmény! Folyton megújuló állomások, tehát az olyan visszatérő családoknak, mint mi is vagyunk, mindig nyújt valami újat! A Vár zeg-zugos termeit használva, kalandos túrában lesz részetek és mindez INGYEN!

LogiKaLand

Menetlevéllel felvértezve ilyen feladatok várhatnak: fiam kedvence a mágnesesség, fizikai kölcsönhatások. Az adott tárgyakról el kell dönteni mi az, amit vonz a mágnesrúd, majd le is tesztelhetik. Geomag-szoborköltemény építés. Ha fiad szeret építeni, itt a helyed! Fa Kapla-torony építő verseny. Becsüld meg a távolságot, használj colstokot (van gyerek, aki még életében nem is látott ilyen mérőeszközt). Halmazok, metszetek játékok, tárgyak felhasználásával. Tapints és találd ki, érzékszervi játékok. Hová jut a Manó, ha a megadott színről 3-at lép. Egyensúlyozó feladatok. Súlybecslés, mérleghasználat. Golyó-pályarendszer építés, ami szerintem minden fiú életében minimum egyszer sláger. Rubik-kocka fejtörők, és még sok más érdekesség.

Próbáld ki és garantálom, hogy a LogiKaLand függőséget okoz, aztán jövőre visszatértek!
Számtalan ehhez hasonló rendezvényük van, de arról majd később!

Szabó-Szaller Iza

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.