Viszlát, pelus! – Felkészítő csomag kisfiúknak

pelus

Készen állsz? – Viszlát, pelus!
A Viszlát, pelus! csomagban minden megtalálható, ami az eredményes szobatisztaságra szoktatáshoz szükséges. Segítségével hat könnyű lépésben sajátíthatjuk el a szobatisztaságra nevelést, bátorítva és támogatva gyermekünket ebben a fontos fejlődési szakaszban.

 


A felkészítő csomag tartalma:

  •   Hat lépésből álló útmutató a szülőknek könnyen követhető instrukciókkal, hasznos ötletekkel és bevált módszerekkel a szobatisztaságra szoktatáshoz.
  •   Vidám illusztrációkkal díszített keményfedelű könyvecske, melyben magával ragadó történet bátorítja és segíti a gyerekeket a WC használatának tanulásában.
  •   48 jutalommatrica a gyerekek buzdítására és a sikerek pozitív megerősítésére.
  •   2 jutalomposzter elbűvölő rajzokkal, melyekre a matricákat ragaszthatjuk.

viszlát pelus

Élmény lesz!
Viszlát, pelus! című kiadvánnyal a szobatisztaságra szoktatás kellemes és sikerélményekkel teli tapasztalat lehet mind a szülő, mind a gyermek számára.

A szerző, Dr. Janet Hall a “Vessünk véget a bepisilésnek” program alapítója. Klinikai pszichológusként és két gyermek édesanyjaként már több mint 35 éve kezeli gyermekek ezreit, akiknek problémát jelent a szobatisztaság akár éjjel, akár nappal. Több könyv és számos hangfelvétel szerzője, melyek önbecsülésük helyreállításában és a hisztirohamok kordában tartásában segítenek a gyerekeknek.

dr. Janet Hall: Viszlát, pelus! – Felkészítő csomag kisfiúknak
Alexandra Kiadó 2015.

Ne maradj le a Srácnevelde újdonságairól, legfrissebb híreiről! Itt iratkozz fel az értesítőre és ajándék e-bookot küldök Neked!
Hetente egyszer pedig kapsz egy összefoglalót a legfontosabb cikkekről.


Adataid megadása önkéntes!
A gombra kattintva hozzájárulsz adataid tárolásához és elfogadod a szabályzatot, melyet itt olvashatsz!

Hozzászólások

hozzászólás


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.